سیر سیاه بلک گارلیک 6
فرارو سیر سیاه چیست؟ از خواص و کاربرد تا طرز تهیه در منزل
یک هفته بعد، حبهها آب میروند و بنابراین پوسته بیرونی هم شلتر میشود. طی چند هفتهای که سیر را درون آرامپز یا پلوپز نگه میدارید، شاهد تغییرات متعددی خواهید بود و بنابراین تشخیص اینکه چه زمانی سیر سیاه آماده شده است، آنقدرها آسان نیست. طی هفته نخست خواهید دید که بخش زیرین سیرها میسوزد و پوست آنها نیز به رنگ قهوهای در میآید. حالا که میدانید کاربردهای متعدد سیر سیاه چیست و چقدر میتواند در پختوپز انعطافپذیر باشد، احتمالا به تهیه آن در خانه نیز علاقهمند باشید. خبر خوب اینکه فرایند تهیه سیر سیاه خانگی بسیار آسان است، اما برای رسیدن به بهترین نتیجه ممکن باید صبوری زیادی به خرج دهید.
با تاریخی که به گذشته هزاران ساله این گیاه با تمدنها و فرهنگهای مختلف همراه بوده، سیر به عنوان یکی از ادویههای بارز و دارای ارزش افزوده در زندگی انسانها شناخته شده است. از خصوصیات زراعی و بومشناختی این گیاه گرفته تا خواص دارویی و غذایی آن، این گیاه خواص مختلفی و فراوانی را در خود جای داده است. برای اطلاعات بیشتر در مورد جینسینگ، به مقاله خواص جینسینگ مراجعه کنید.
آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد مبارزه می کنند و از استرس اکسیداتیو که منجر به آسیب سلولی می شود جلوگیری می کنند. سیستم ایمنی سالم به این معنی است که بدن شما قادر است به طور موثرتری با عفونت ها و باکتری ها مبارزه کند. با خرید سیر سیاه دکتر بیز، شما می توانید سطح سلامتی خود را تا حد قابل توجهی ارتقا دهید. این کالا نه تنها روی سطح چربی های بدن تاثیر گذار است، بلکه می تواند سایر اعضای بدن شما را نیز تحت تاثیر خود قرار دهد.
به عنوان مثال یک مطالعه حیوانی نشان داد که سیر سیاه عملکرد کبد را در مورد آسیب مزمن کبدی ناشی از الکل، احتمالا از طریق فعالیت آنتی اکسیدانی آن بهبود می بخشد. توجه به این نکته مهم است که برخی از این نتایج حاصل از مطالعات حیوانی است و دانشمندان باید مطالعات بیشتری در مورد اثرات سیر سیاه بر دیابت و سطح قند خون در انسان انجام دهند. بر اساس یک مطالعه بر روی 226 زن در معرض خطر، فعالیت آنتی اکسیدانی سیر سیاه تخمیر شده با استفاده از باکتری لاکتوباسیلوس بولگاریکوس حتی ممکن است به جلوگیری از ابتلا به دیابت بارداری کمک کند.
اما وقتی که سیر تخمیر شده و تبدیل به سیر سیاه می شود، مقدار مواد مغذی موجود در سیر که با زیست بدن سازگارترند بیشتر می شود. اگر بخواهید طعمی جدید به غذاهای نمکی، ترشمزه یا هر غذای غیرشیرین دیگری بدهید، سیر سیاه یکی از جالبترین انتخابها به حساب میآید. از سوی دیگر، رد پای این خوراکی خوشعطر و طعم در تقریبا تمام فروشگاههای سراسر آسیا از مغازههای کوچک و محلی گرفته تا فروشگاههای زنجیرهای بزرگ پیدا میشود،. اما اصلا سیر سیاه چیست و چه کاربردی دارد؟ از طرف دیگر، چه تفاوتهایی با سیر عادی دارد و به چه نکاتی باید هنگام تهیه، نگهداری و پختوپز با آن توجه کرد؟ در ادامه به تمام این سوالات و انبوهی سوال دیگر پاسخ میدهیم. ناگفته نماند که پیش از این در کتاب کاله، خواص انبوهی ماده غذایی مغذی دیگر مانند خواص بادام زمینی، خواص دانه چیا، خواص زنجبیل و خواص انبه را هم بررسی کردهایم.
جمع بندی تحقیقات نشان می دهد بهترین دما برای تخمیر سیر و تبدیل آن به سیرسیاه دمای ۷۰ درجه سانتی گراد است. باید توجه داشت که فقط دما موثر نیست و خواص سیرسیاه تحت تاثیر عواملی دیگری مثل رطوبت هم هست. در دمای ۷۰ درجه، سیر با سرعت دو برابر نسبت به دمای ۶۰ درجه تخمیر می شود. مطابق تحقیقات سیرسیاه در دمای بین ۷۰ تا ۸۰ درجه بهتر تخمیر شده و کیفیت، طعم و رنگ بهتری پیدا می کند. الگوهای رژیم غذایی گیاهی، عوارض بیماریهای مزمن، از جمله سرطان، بیماریهای قلبی عروقی، بیماریهای عصبی، تعدیل عملکرد و ترکیب میکروبیوتای روده و با تأثیر مثبت بر سلامت، بهبود میبخشند. شاید به نظرتان خوردن سیر سفید بهتر از سیرسیاه باشد اما باید بدانید که اگر می خواهید دهانتان بوی بد نگیرد از طرفی از خواص سیر بهره بگیرید آن هم در چندین برابر، بهتر است سیرسیاه را امتحان کنید.
سیر سیاه هم داریم
قیمت سیر سیاه همدان
سیر سیاه همان سیر ترشی است
خواص سیر سیاه همدان
خرید سیر سیاه همدان
سیر سیاه کجا است؟
سیر سیاه همون سیر ترشی؟
سیر سیاه یا سفید
سیر سیاه یزد
سیر سیاه برای یبوست